Annonser
Lämna en kommentar

Inga nyårslöften

Jag avlägger aldrig några löften på nyårsafton. De löften jag ger är för evigt och inte endast ett år.

Men jag har önskningar om vad som ska ske detta nya år. Jag hoppas slippa se fler bilder på mat i sociala medier. Då menar jag det som inte är proffstagningar. Vet inte hur många bilder jag sett på bruna gojor som mest liknat bajs, eller någon spya. Jag tror att det säkert är jättegod mat, men det är riktigt svårt att ta fina bilder på maträtter. Nog har jag försökt, men eftersom jag alltid tittar på de foton som jag planerar att visa, så har de alltid hamnat i papperskorgen. Därför beskriver jag maten med ord istället.

Jag hoppas slippa se en miljon selfies på människor i olika poser i speglar. Roliga sådana där man kanske härmar en kändis eller klär sig som en, kan jag gärna titta på. Men fyllebilder eller sådana där någon tror att den är sexig, avstår jag från.

Så dessa första dagar på året har jag slutat följa en del. Men jag vill ha fullt med djurbilder och då fina sådana. Inte där någon misshandlar vare sig djur eller människor. Var så säker på att jag kommer att anmäla vart och ett av de jag får sänt till mig.

Ett av mina livslånga löften är att alltid värna om djuren. Då menar jag både de vilda och våra husdjur.

wpid-fb_img_1423506758957.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: