Första snön 

En vit värld idag och det har snöat hela förmiddagen. Kuma är måttligt förtjust och går omkring och kisar. Inte roligt med snö i öronen. 

Jag stapplade ut i trädgården och fyllde på fågelmataren, men det var ett vågspel. Det är bökigt att gå på gräsmattan i vanliga fall och med snö är det ännu värre. Min rygg gör fortfarande ont och vid vissa rörelser hugger det till så jag nästan ramlar. Nu gick det bra men jag har fruktansvärt ont. 

Det blir en dag i stillhet för mig. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.