Annonser
Lämna en kommentar

Ivrig som få

Inte många timmar gick sedan Trumpen installerats tills det kom bilder på hur han satt i ovala rummet och skrev på papper som försämrar sjukreformen Obama införde. Hur betryggande känns det att ha en president som tydligen handlar impulsartat? Bort med något utan att ha en ersättning att komma med. Hej och hå här vare drag under galoscherna tydligen. Hoppas det finns någon i hans närhet eller stab som kan komma med vettiga förslag. Han skroderade om att ge makten tillbaka till folket. Tänker han avskaffa sig själv då? Vem ska styra landet? Kongressen kanske och det vore nog i detta läget mest förnuftigt att lämna styrandet till dem eller senaten.

Jag tror inte heller att vi kommer att få se Trumpen studsa ned för någon flygplanstrappa. Han är alldeles för tung i gumpen. Frun tänker inte bo i Vita huset med sin make. Tänk, där har USA fått sin första president som är särbo. Modernt så det stänker om det. Får hon ha älskare också måntro? Tror inte att en 71:åring har så stor fart i brallan. Nåväl han har ju pengar i den istället och det räcker väl långt

Men jag gillar ändå att USA röstar fram en människa som är över pensionsåldern. Även Hillary Clinton är ju över pensionsgränsen. Här satsar man på erfarenheten och någon som ändå har varit med ett tag. I Sverige kan man börja mata duvorna efter femtio. Är man över sextio ska man hålla käft och vänta på döden. Kanske spela bingo på lördagarna och äta filmjölk till middag. För pensionerna vi har räcker inte långt.

Men vi tänker inte hålla käft eller äta filmjölk. Därför ser vi oss omkring i världen och vem vet vart kosan styrs. Men i Sverige är det ingen större idé att stanna. Livet tar som sagt inte slut vid femtio utan det förändras bara en del. Även om filmjölk är gott ibland till frukost. Vi föredrar vin, sång och glädje.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

som självförsörjande ö-bo(nde)

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: