Annonser
Lämna en kommentar

Bara tjock dimma

Jag är precis klar med dagens göromål. Sparade nämligen dammtorkningen till idag, då jag är ensam hemma med hundarna. Tiden går fortare då man har något att göra. Mannen är i Uddevalla med pojken och köper bil. De åkte tidigt i morse och hundarna är så trötta efter att ha gått upp tidigt två morgnar i rad. De får sovmorgon i morgon och det får vi också. Fick just ett samtal från mannen som sade att de var på väg hem. Pojken är strålande glad över nya bilen som är en Ford Mustang. Inte ny men det är den nya modellen och den går väldigt bra sade mannen. Jag får väl se den snart misstänker jag.

Jag har inte varit ute ännu då det just inte är något trevligt väder. Dimman ligger som ett tjockt täcke över byn och det småduggar. Det får bli trädgården om en kvart både för mig och hundarna. Ska fylla på fågelmaten och en ny talgboll ska hängas upp. Har gått i en och en halv timme här hemma då jag dammtorkat och det får räcka. Men det är roligt att märka att jag blivit starkare. Fick inte ont i ryggen tills jag i princip var klar och foten kändes inte ansträngd heller. Jag har ju börjat göra min yoga och det kan ha gjort sitt till. Glad över det blir jag i alla fall.

Dags att purra hundarna och bädda sängarna. Sedan ut en stund i trädgården då.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

som självförsörjande ö-bo(nde)

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: