Annonser
Lämna en kommentar

Jaha, då var det fredag igen

Det har blivit lite kyligare, men inte så att man känner att det är vinter. Jag är ju glad så länge det inte kommer snö. Min träning är så viktig för mig och jag tänker förlänga min runda nästa vecka. Så därför tittar jag ut och varnar vädergudarna för att släppa ned någon snö. Men de skiter naturligtvis i mig, haha.

Vi är mitt i ett nytt bilköp och försäljning av en annan. Det är pojken som ska byta bil och mannen hjälper till med råd och dåd. Ibland blir det för mycket bilprat hemma och jag säger stopp. Men idag reste sig håret på mitt huvud. Enligt vår bank får man endast swischa högst femtusen kronor, vilket jag tycker är nog så mycket. Men någon köpare ville swischa ett belopp långt högre än det och banken säger icke, eftersom man måste kunna redovisa varifrån pengarna kommit. Någon annan ville betala kontant. Det gör mig väldigt orolig. Var kommer dessa pengar från undrar både banken och vi. Har man pengar på sitt konto är det brukligt att ta en bankväxel om man ska köpa något dyrt.

Dagens ungdomar verkar ha liten respekt för pengar och att sätta sig på tåg eller flyg med x antal sedlar i fickan verkar oerhört korkat. Därför är jag glad att mannen håller i både köp och försäljning av bilarna. Sedan blir jag ännu gladare när allt är klart.

high five

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: