Tack, det räcker nu

Inte nog med att Trump hittar på nya idiotsaker varje dag, så har det snöat i södra Sverige i tre dagar och jag kan glömma att gå ut och träna. Vad är det för en galen president som sitter och tittar på olika program på tv om kvällarna och sedan kommenterar det som sänt på Twitter? Har verkligen USA:s president tid med att glo på tv om kvällarna? Är det inte en hel del papper som ska gås igenom och möten som ska förberedas varje kväll?

En tanke slog ned i mitt huvud som en isboll.  Trump kanske bara är en marionett som bara ska visas upp? Andra bestämmer politiken och läser alla inlagor och är med på möten. Lite underligt är det att presidentfrun Melanie inte ens bor i Washington. Istället bor hon kvar i deras lägenhet med sonen. Det kanske inte är meningen att Trump ska vara president under hela mandatperioden? Han har kvar sina företag, även om släktingar sköter om dem. Om han endast ska vara president x antal månader eller år så vill han ju naturligtvis ha kvar sitt affärsimperium och då struntar han i en hel del saker som en president borde bry sig om.

Låter allt konspiratoriskt och påhittat? Det kanske är det, men har någon undersökt vad t ex vice presidenten gör och vem han egentligen är? Det fanns ju x antal andra kandidater för republikanerna och jag skulle inte bli förvånad om någon av dem tar över hela presidentskapet. En dag säger Trump att han har fått nog och inte vill vara president mer. Tror ingen i hela Amerika skulle bli förvånad. Trump är affärsman och ingen politiker. Därför har han gjort en deal med någon eller några, som han vinner på. Så därför tror jag att han agerar precis enligt den plan som gjorts upp. Han är orädd och därför tar han itu med alla obehagliga frågor som republikanerna vill genomföra. Sådant som väcker folks vrede och oro i världen. Han ska göra sig omöjlig.

Kanske har jag fel, men kom ihåg var ni läst om Trumps och republikanernas plan om och när han avgår.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.