Annonser
1 kommentar

Fjärde dagen det snöar lätt

Blev nästan lite glad i morse när jag tittade ut och det var uppehåll. Det varade inte länge för sedan har det snöat hela dagen. Fåglarna måste ha mer frön, så jag behövde komma till trädet i trädgården. Men träskor är uteslutet så jag tog en rövare och försökte få på mig mannens skor. De som han har satt dubbarna på. Storlek 43 och de fick jag på mig utan att det gjorde ont. Klafsade ut med fågelmaten och tog kameran med mig. Det fungerade faktiskt och jag fick några kort på hundarna.

img_2689

De var nypurrade och inte så entusiastiska över att vara ute. Kuma tog en snabb tur runt huset för att göra toalett, innan han kom tillbaka gäspandes.

img_2674

Sedan ställde han sig och väntade på att jag skulle komma så vi kunde gå in igen.

img_2677

Unkas var törstig och käkade snö mest hela tiden vi var ute.

img_2672

Sedan ville han också gå in. Vinter och snö är inget för våra hundar.

Annonser

One comment on “Fjärde dagen det snöar lätt

  1. Vad med snö ni får, här är det i princip snöfritt. Trevligt med hundar som inte gillar vinter, den senaste hunden jag hade var en riktig vinterhund. Långa snöpromenader var liksom ett måste – min åsikt räknades inte riktigt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: