Det är en dokusåpa

Varje dag kommer det fram nya saker om Donald Trump och hans medarbetare. Jag har aldrig varit med om att så mycket handlar om en president och hans stab, alla andra frågor simmar runt och får inte riktigt den upp märksamhet de borde få. När Obama var president följde jag honom på Twitter och lärde mig en hel del om hur landet styrdes och vad som hände. Nu vet jag inte om jag har lust att följa Trump, då han bara verkar kasta ur sig konstiga saker, men det hade kanske varit roligt. Jag kunde få följa dokusåpan och se hur det hela slutar. För jag är helt säker på att det blir ett slut, då republikanerna inte orkar med hans konstiga uttalanden. Tror inte jag är den enda i världen som tycker att det är som en dokusåpa i Vita Huset. Tydligen är det medias fel alltihop. Väldigt smart att göra sig ovän med de som ska rapportera saker som händer i USA och vad presidenten säger.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.