Träning idag 

Idag har jag gått nästan hälften av det som är mitt mål. Tiotusen steg varje dag är målet och idag gick jag 4085 steg. Ingen sol men slapp åtminstone regn. Hastigheten är inte uppe i min vanliga och jag måste stanna några gånger. Får så ont i ryggen när jag går. Men jag har börjat med yogan så det ska bli bättre med den värken. 

Nu hoppas jag att få fortsätta med träningen utan avbrott. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.