Nästan klar 

Jag har tagit ner hälften av pappas böcker 📚 till nya boendet. Fasen vad böcker är tunga. Tur jag har säckekärran. 

Innan gick jag till affären och köpte en tv-tidning, sockerdricka och några påsar smågodis. Pappa är en riktig godisråtta 😁. Diskade tre muggar och en fin glasskål som jag lade godiset i. Nu hoppas jag att han ska känna sig välkommen. 

Jag har försökt göra det hemtrevligt och det kommer att bli ännu mer när han får bokhyllan i helgen. Köpte även en blomma till fönstret. Nu har han två blommor och det blev jättefint. Men naturligtvis glömde jag fjärrkontrollen till tvn idag med. Måste komma ihåg den i morgon, för han kommer ju då. 

Ringde pappa innan hundarna fick sin middag och rastning i trädgården. Han sade att det ska bli roligt att komma till byn igen. Att han ser fram emot det. Därför hade han varit och klippt håret idag. Vill se snygg ut när han kommer. De kör honom strax efter tio på förmiddagen och det är bra att han slipper sitta och vänta. 

Jag går dit i morgon eftermiddag, när jag plockat ner resten av böckerna och fyllt bägge flyttkartongerna. Det ska bli så kul att träffa honom. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.