I byn

Där rullar de in pappa på boendet och mitt hjärta skuttar av glädje. Jag har suttit och spanat bort till äldreboendet, eftersom jag ser entrén från mitt fönster i biblioteket. Först tänkte jag gå bort dit, men sedan känner jag att det blir så mycket ändå när han kommer att han ska få landa i sitt rum först. Sedan har jag en del att göra här hemma och även saker att plocka i pappas lägenhet som ska ned till boendet. Vi vet ju inte riktigt när lägenheten blir uthyrd igen. Men mars månad har vi säkert på oss att tömma den.

Det är första vårmånaden idag och det känns skönt. Mannen köpte några krukväxter igår som behöver planteras om och nu hoppas jag på att det ska vara uppehåll idag så jag kan stå vid min planteringsställning och göra det. Det blir så kladdigt att hålla på i garaget.

Igår testade jag att ha på mig allvädersstövlarna och fick på mig dem. Men jag blev trött i ryggen av att gå med dem, så idag blir det kängorna istället. Gav bort mina pensionärsskor i filt till farmor, som blev glad över det. Ska köpa mig ett par tunnare kängor senare.

Nu ska göra klart några blanketter som ska skickas in efter att pappa skrivit under dem. Hundarna sover i vanlig ordning och jag tänker låta dem göra det ett tag till. Möts bara av grr, om jag försöker kela med dem.

wp-image-2138980525jpg.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.