Vår väder idag 

Allt började så bra, men så fick jag det tråkiga meddelandet att min gudfar somnat in. Visserligen var han 99 år, men han har ju alltid funnits där. Nu hoppas jag att han är tillsammans med min älskade gudmor som jag saknar oerhört. 

Det var inte roligt att behöva berätta för min pappa att hans storebror är död. Nu har alla hans syskon dött och han är ensam kvar. Vi pratade länge om det och han berättade minnen från sin barndom. De var riktigt nära alla fyra syskon då de mist sin mor tidigt i cancer. Pappa var tonåring och den enda av syskonen som bodde hemma då. En förlust som alltid präglat honom. 

Jag är glad att finnas där för pappa nu och vi ska ha många fina stunder tillsammans. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.