92-års kalas

Det blev lite stressigt på förmiddagen efter att vi ätit. Mannen körde igång snabeldraken och efter ett tag började jag våt torka golven. Sedan sanering av oss själva. Nu har vi turen att våra föräldrar bor några hundra meter från oss, så vi tog hundarna och gick bort till deras boende. Trötta i både rygg och ben, var det skönt att sätta sig ned ett tag. Farmor fyller 92 år i morgon så vi åt tårta och drack kaffe. Pappa var med förstås och nu är han glad och skojar hela tiden.

Hundarna sköter sig så bra när vi är där med dem. Kuma lägger sig under bordet och lyssnar, medan Unkas först måste nosa överallt innan han lägger sig ned. Nu är de trötta och sover tungt. Vi ska bara ta det lugnt resten av kvällen och se på tv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.