Jag badar aldrig i offentliga bassänger 

Läser Britta Svenssons krönika i Expressen och känner en viss ilska. Visst finns det för många hundägare som struntar i hänsyn till andra människor,men det är lika många småbarnsföräldrar som också gör det. 

Britta förfasar sig över att hundägare tar med sig sina djur till stranden. Så fruktansvärt äckligt i hennes ögon. Då tycker jag att vi skulle förbjuda barn på både stränder och i badbassänger. De kissar i vattnet och det om något är äckligt. 

I mina ögon är det alltid ägaren till ett djur eller föräldrarna till ett barn som har det yttersta ansvaret. 

Annonser

3 svar till “Jag badar aldrig i offentliga bassänger ”

 1. Håller med dig i stort i det du säger. Men jag tror Britta vänder sig lite mot Beatrice Färdigs krönika ”din hundrädsla är inte mitt ansvar”. Jag kan nog också ha en del synpunkter på den även om jag håller med i delar också (det är som vanligt, lite bra och lite dåligt i det som skrivs 🙂 ).

   1. Vet inte vad det är för länk du skickade med, den fungerar inte.
    Jag blev också arg när jag läste Brittas krönika, sen läste jag Beatrices och fick en liiite större förståelse för varför Britta skrev som hon skrev.
    Men som du är inne på, det strikta ansvar en hundägare har borde kanske tillämpas på fler områden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.