Regnet vann 

Därför blev det ingen lång lång tur med hundarna idag. De gillar inte vått uppifrån. Kuma gillar inte vått från någonstans. När vi kom hem var Unkas missnöjd med husses torkning och försökte bli torr mot hans byxor. Jag tog en handduk och med högljutt välljud blev han torkad av mig tills han var nöjd. Nu är det ju så att om man pysslar om den ena, vill den andra också ha omvårdnad. Därför fick Kuma också lite torkning. 

Både mannen och jag känner oss som två ledbrutna gamlingar idag. Det var jobbigt igår. Men det är faktiskt bara lördag idag och det känns underbart. Lite dammsugning och våttorka golven är det enda måsten vi har. 

När Unkas är trött får han en väldigt lång nos. 

H&&​&​

#x200b;
an &&&&&&​&&​​

Undrar hur det kunde bli sådan text över fotot? Begriper nada och ber om ursäkt, det är ingen hemlig kod eller så. Det jag skulle skriva var att han trycker hakan mot bröstet så nosen blir lång. När texten blev konstig skulle jag radera den och då blev det bara värre. Teknikens under. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.