Annonser
Lämna en kommentar

Det fortsätter

Nu går det fort och våren bara öser dofter och jag hinner nästan inte med. Både hundarna och vi människor är vårtrötta. Jag blir extra trött av allergimedicinen. Ljuset är så starkt ute och jag har inte blivit van vid det ännu. Det kliar i fingrarna att börja klippa rosorna och rensa rabatterna, men jag tror att det är lite för tidigt. Vi är ju i början av april och vädret är opålitligt. Men gräset växer och mannen ska klippa det för första gången denna helg. Längre fram ska jag försöka göra det, men än så länge tror jag att mannen får göra det.

Jag har haft värk i foten och benet ett par dagar nu och även vaknat på natten. Hoppas inte att jag överansträngt mig. Idag har jag endast hundpromenader på schemat och däremellan ska jag ta det lugnt. Har kommit igång med yogan och hittat ett bra rörelsemönster som jag kan göra sittandes på en stol. Det känns skönt att ha kommit igång med den igen och nu ska jag köra detta program tills det sitter. Sedan kan jag föra in nya rörelser.

Våren innebär ju förväntan. Jag tittar på buskarnas och trädens knoppar för att se hur stora de blivit. Krokusarna vid vagnshjulet har blivit fler och jag blir glad av att se dem, men väntar på vad som ska komma efter dem. Femtio lökar bådar för att det ska komma mer. Lite som ett kinder ägg, fast med blommor. Man vill se vad som kommer härnäst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: