Fredag och nu vila en stund

Ett av dagens måsten är klara, nämligen dammtorkningen av huset. Lite ont i benet idag men det gick bra. Ska ta Alvedon innan hundrastningarna. Sedan ska jag ta pappa till affären för lite inköp. Det är inte så jobbigt eftersom jag kan stödja mig på rullstolen. Det kom en regnskur på morgonen, nu är det fortfarande grått men uppehåll. Skulle bli sol på eftermiddagen sade vädermannen, så jag hoppas att han har rätt.

Denna vecka har foten och benet värkt mer än tidigare. Inte bra och jag hoppas att jag inte överansträngt mig. Jag vill ju så gärna vara ute och gå. Nu blev det lite jobbigt igår när jag gick med Kuma. Första sträckan gick bra och han bajjade. När jag stod med näsan i marken och skulle plocka upp det hela, kom en unge på sparkcykel bakom min rygg och Kuma gjorde utfall. Naturligtvis tog Kuma det som ett hot och skulle försvara mig. Hundarna är mycket medvetna om att jag inte är riktigt frisk. Cyklar, barnvagnar och sparkcyklar är något som Kuma ser som något hotfullt, även i vanliga fall.

Nåväl vi gick vidare och gick ner mot ängen som vi brukar korsa. Kuma tvärstannade. En cirkus hade rest ett stort tält och nu blev det farligt ansåg Kuma. När så en kvinna kom gåendes med en barnvagn, tvärvände Kuma och skulle hem. Så är det när man har en reaktiv hund som reagerar på allt som inte är som vanligt. Resten av vår promenad blev jobbig för han ville bara hem och jag måste hålla igen då jag inte kan gå så fort. När vi äntligen kom in i garaget satte jag mig på en stol och Kuma kunde äntligen slappna av.

Därför brukade jag gå ut på landet med Kuma för då kan han slappna av och mår så bra. Nu klarar jag inte av att gå så långt och det är så synd. Därför vill jag bli frisk fort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.