Annonser
Lämna en kommentar

Fredag och nu vila en stund

Ett av dagens måsten är klara, nämligen dammtorkningen av huset. Lite ont i benet idag men det gick bra. Ska ta Alvedon innan hundrastningarna. Sedan ska jag ta pappa till affären för lite inköp. Det är inte så jobbigt eftersom jag kan stödja mig på rullstolen. Det kom en regnskur på morgonen, nu är det fortfarande grått men uppehåll. Skulle bli sol på eftermiddagen sade vädermannen, så jag hoppas att han har rätt.

Denna vecka har foten och benet värkt mer än tidigare. Inte bra och jag hoppas att jag inte överansträngt mig. Jag vill ju så gärna vara ute och gå. Nu blev det lite jobbigt igår när jag gick med Kuma. Första sträckan gick bra och han bajjade. När jag stod med näsan i marken och skulle plocka upp det hela, kom en unge på sparkcykel bakom min rygg och Kuma gjorde utfall. Naturligtvis tog Kuma det som ett hot och skulle försvara mig. Hundarna är mycket medvetna om att jag inte är riktigt frisk. Cyklar, barnvagnar och sparkcyklar är något som Kuma ser som något hotfullt, även i vanliga fall.

Nåväl vi gick vidare och gick ner mot ängen som vi brukar korsa. Kuma tvärstannade. En cirkus hade rest ett stort tält och nu blev det farligt ansåg Kuma. När så en kvinna kom gåendes med en barnvagn, tvärvände Kuma och skulle hem. Så är det när man har en reaktiv hund som reagerar på allt som inte är som vanligt. Resten av vår promenad blev jobbig för han ville bara hem och jag måste hålla igen då jag inte kan gå så fort. När vi äntligen kom in i garaget satte jag mig på en stol och Kuma kunde äntligen slappna av.

Därför brukade jag gå ut på landet med Kuma för då kan han slappna av och mår så bra. Nu klarar jag inte av att gå så långt och det är så synd. Därför vill jag bli frisk fort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: