Annonser
2 kommentarer

April,april

Tappade hakan nyss när jag tittade ut, det var snöflingor i luften! Det tog ju slut rätt snart som tur var och inget lade sig. Idag är det kyligt ute och molnen far fram över himlen som stora skepp. Inte speciellt roligt, eftersom jag ska traska upp till vårdcentralen om någon timme. Jag ska få domen från min läkare om hur det står till med min hälsa. Därför garderar jag mig med att ta med papper om operationen och de kopior jag fått på röntgenplåtarna. Lite för att hon ska se vad som hänt sedan vi träffades förra året.

Så idag blir det en hel del traskande för mig. För när jag kommer hem ska jag gå med hundarna. Nu är det inte särskilt mycket folk ute och rör sig, så jag har ingen aning om vilken jacka jag borde ha på mig.

Hundarna sover som slagna och helgens traskande har gjort dem gott. Bara det blir lite varmare väder igen kan jag ha öppet till trädgården. Jag skulle vilja klippa rosorna snart, så att de kan bli fina när alla blad och blommor slår ut. Men april är en lurig månad.

Annonser

2 comments on “April,april

  1. Aprilvädret gör det sannerligen inte lätt att välja kläder – kläder efter väder säger de vise men när vädret ändras hela tiden är det inte så gott 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: