April,april

Tappade hakan nyss när jag tittade ut, det var snöflingor i luften! Det tog ju slut rätt snart som tur var och inget lade sig. Idag är det kyligt ute och molnen far fram över himlen som stora skepp. Inte speciellt roligt, eftersom jag ska traska upp till vårdcentralen om någon timme. Jag ska få domen från min läkare om hur det står till med min hälsa. Därför garderar jag mig med att ta med papper om operationen och de kopior jag fått på röntgenplåtarna. Lite för att hon ska se vad som hänt sedan vi träffades förra året.

Så idag blir det en hel del traskande för mig. För när jag kommer hem ska jag gå med hundarna. Nu är det inte särskilt mycket folk ute och rör sig, så jag har ingen aning om vilken jacka jag borde ha på mig.

Hundarna sover som slagna och helgens traskande har gjort dem gott. Bara det blir lite varmare väder igen kan jag ha öppet till trädgården. Jag skulle vilja klippa rosorna snart, så att de kan bli fina när alla blad och blommor slår ut. Men april är en lurig månad.

Annonser

2 svar till “April,april”

  1. Aprilvädret gör det sannerligen inte lätt att välja kläder – kläder efter väder säger de vise men när vädret ändras hela tiden är det inte så gott 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.