Annonser
Lämna en kommentar

Dagens mål

Jag har ju satt som mål att gå minst tiotusen steg varje dag och nu är jag uppe i antal över det. Trots ont i foten har jag lyckats uppnå målet och mer därtill. Nu har jag lokaliserat hur värken uppstår och tänker hela tiden på hur jag sätter ner vänster fot. Lite jobbigt, men det fungerar. Hundarna har börjat lära sig att gå lite långsammare och vänta in mig. Så idag har jag gått 11429 steg och det är 6,9 km. Dessutom har jag inte ont. Men visst blir jag öm i båda fötterna och det känns lite i ryggen. Jag lever och jag går som tusan.

Mina tulpaner vid vagnshjulet har klarat kylan som varit den sista tiden. Det är jag glad för. Undrar om det kommer fler blommor eller om jag ska köpa lite fröer. Måste så dem i maj om de ska hinna komma upp under sommaren. Prenumererar på Odlas nyhetsbrev och ska nog titta in där en stund. Hittar jag något så beställer jag hem någon påse. Eller skott om de har. Luktärterna jag sådde förra året blev lyckade och prydde vagnshjulet så fint. Ska fundera på det där.

Unkas och jag var in till pappa, som inte hade tid med oss. De hade sång och pratstund idag och sedan skulle det bli kaffe. Så jag tittade bara om han hade post i lådan och lade den på hans bord innan vi gick igen. Ska ju rulla honom till affären i morgon så vi får prata då.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: