Annonser
Lämna en kommentar

Fredag förmiddag

Känner mig så trött nuförtiden. Kanske är det vårtröttheten som spökar, för hundarna är också tröttare än normalt. När jag är ute känner jag av pollen så våren är verkligen på gång. Forsythian blommar för fullt och påskliljorna har redan vissnat i de flesta trädgårdarna. Nu är det tulpaner som prunkar och buskarna börjar bli gröna. Jag spanar mot björkarna för att hålla koll på dess blad och nu börjar det bli dags att klippa ned rosorna.

Mina närmaste planer just idag är att dammtorka överallt. Har inte kunnat borsta Kuma på några dagar så det är lite päls här och där. Försöker att köra lite mindfulness under tiden jag går omkring i huset. Då blir inte arbetet så tråkigt. Det gäller att ta vara på hela dagen och inte känna att man förslösar den på tråkiga saker. Men det jag skulle behöva är att rensa mina garderober och linneskåp. Det finns en del kläder som jag aldrig använder och de tar bara plats.

Har även ett projekt som jag fnular på. Mannen har fått order om att inte kasta bort skjortor utan lägga dem i en hög. De ska jag sy om till nya tunikor eller skjortor till mig. Lite sköna hemmaplagg som jag kan ha när det blir varmare ute. Tror att jag kommit på vad jag ska använda som mönster och tror att det kommer bli riktigt bra. Det gör ju inget om jag misslyckas då de ändå skulle bli putstrasor.

Jag vill göra något med händerna och sy är något jag lärt mig. Det första jag fick när jag flyttade hemifrån var en symaskin. Ett tag sydde jag om en hel del kläder, för jag hade inte råd att shoppa nya. Kappor blev snygga västar och korta jackor. Nu är mitt tänk mer att återvinna saker istället för att köpa nytt. Känner att jag vill ha en mer personlig stil och vet vad jag vill ha på mig. Tyvärr, hinner jag inte allt som jag vill göra. Men nu ska det bli av.

Ojdå, glömde att det första jag vill göra är att sy en madrass till Kuma. Han ligger gärna på golvet i vardagsrummet och vi har lagt en bit av ett gammalt quiltat överkast där. Nu ska jag sy en påse av det och stoppa in en madrass så det blir riktigt skönt för honom. Detta ska jag göra i helgen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: