Annonser
2 kommentarer

Sådärja 

Vädret ordnade upp sig tillslut. Promenaderna med hundarna blev riktigt trevliga. Har varit en sväng till affären och handlat åt pappa också. 

Blev glad när jag gick till brevlådan och hämtade posten. En hel del tulpaner har tittat fram och snart slår de ut. 

Blir kanske trädgårdsdagar snart för oss. Har en del pyssel att göra. Klippa lite här och där, rensa rabatter är några saker som ska göras. Har bestämt mig för att så luktärtor vid vagnshjulet i år med. Det blev så fint förra året, sen blommar de långt in i september och hela sommaren. Något som tilltalar mig. Att de doftar gott är ett plus. 

Skönt att ha kommit på det. Mindre roligt är att jag måste betala räkningar i morgon senast. Skulle gjort det idag, men glömde helt bort det. Eller rättare sagt har jag förträngt det. Jag är en sådan människa som alltid presterar bäst under press. Sedan går det undan minsann. 

Har en deadline också att skriva något litet och det har jag dragit på i flera veckor. Det ska vara inne i början av maj, så nu är det dags att sätta igång. Under press var det ja. 

Annonser

2 comments on “Sådärja 

  1. Jag är (tyvärr) lite likadan men det låter ju bra det där med att ”prestera bra under press” – det gör jag också. Sen undrar jag varför jag inte gör saker tidigare, men som regel blir det faktiskt inte lika bra då 😉

  2. Så därför gjorde jag mina räkningar idag. Sista dagen så de hinner betalas innan månadsskiftet. Fort gick det också haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: