Käpprätt åt skogen

Igår kväll funderade jag allvarligt på att köpa Nokias nya mobil för 660:- utan andra finesser än skicka sms och ringa. Efter x antal timmar med googlande och försök, besök i Telenors butik, utan att hitta vad felkoden betyder som kommer upp i mobilen då jag försöker uppdatera facebook gav jag upp. Jag säkerhetskopierade mina filer i datan och tömde mobilen.

Hade för mig att jag hade ett mail från google och skulle in på mailen i datorn. Då fungerade inte mitt lösenord och jag fick ersätta med ett nytt. Kom in men hittade inte mailet. Så skulle jag köra igång min mobil då. Felaktikgt lösenord och det gamla fungerade inte heller. Efter x antal försök, kom tanken på nokian. Klockan var sent och vi lade oss att sova istället.

Idag har jag googlat i datorn och även försökt komma förbi låsningen. Brukar klara av en massa datorproblem men det fungerar inte. Den enda tröst jag har är att jag inte är ensam om att ha fått felkoden och inte heller att inte kunnat logga in på google efter återställningen. Tydligen måste jag vänta 72 timmar tills jag kan logga in med det nya lösenordet i mobilen. Detta för att jag bytte igår. Tack google för den hjälpen.

Bara att bita ihop och vara glad att datorn fungerar. Nu orkar jag inte tjafsa med mobilen på en stund och ska ta ut hundarna på deras promenader.

3 svar till “Käpprätt åt skogen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.