Annonser
3 kommentarer

Käpprätt åt skogen

Igår kväll funderade jag allvarligt på att köpa Nokias nya mobil för 660:- utan andra finesser än skicka sms och ringa. Efter x antal timmar med googlande och försök, besök i Telenors butik, utan att hitta vad felkoden betyder som kommer upp i mobilen då jag försöker uppdatera facebook gav jag upp. Jag säkerhetskopierade mina filer i datan och tömde mobilen.

Hade för mig att jag hade ett mail från google och skulle in på mailen i datorn. Då fungerade inte mitt lösenord och jag fick ersätta med ett nytt. Kom in men hittade inte mailet. Så skulle jag köra igång min mobil då. Felaktikgt lösenord och det gamla fungerade inte heller. Efter x antal försök, kom tanken på nokian. Klockan var sent och vi lade oss att sova istället.

Idag har jag googlat i datorn och även försökt komma förbi låsningen. Brukar klara av en massa datorproblem men det fungerar inte. Den enda tröst jag har är att jag inte är ensam om att ha fått felkoden och inte heller att inte kunnat logga in på google efter återställningen. Tydligen måste jag vänta 72 timmar tills jag kan logga in med det nya lösenordet i mobilen. Detta för att jag bytte igår. Tack google för den hjälpen.

Bara att bita ihop och vara glad att datorn fungerar. Nu orkar jag inte tjafsa med mobilen på en stund och ska ta ut hundarna på deras promenader.

Annonser

3 comments on “Käpprätt åt skogen

  1. Tekniken är underbar – när den fungerar. När den inte fungerar, ja då… brister i alla fall mitt tålamod.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

som självförsörjande ö-bo(nde)

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: