Problemlösning

I väntan på att jag eventuellt kan logga in på mobilen, tar jag fram lilla plattan då och laddar upp den. Jag tänker inte behöva släpa runt på datorn för att läsa facebook och annat. Det är en Samsung och nu funderar jag på att kanske köpa en mobil av samma märke. Den nya S8 som kommit tänker jag ta en titt på. Jag lånar mannens Mobil just nu och det är en Samsung och han är supernöjd med den. Hans jobbmobil är också av det märket, fast äldre. Plattan som jag har fungerar också väldigt bra. Kan vara bra att fundera på vad jag vill ha för ny mobil om jag inte får igång min Xperia.

Min gamla kraschade ju förra sommaren och nu krånglar den nya, så jag är lite less. Men går den igång så kör jag vidare med den jag har.

Vädret har ju ordnat upp sig och solen lyser så fint. Det var riktigt mysigt att gå promenaderna idag. Mitt humör steg flera grader idag. Plattan är igång och nu får jag se att allt är ok på den.

Nu dags att öppna till trädgården och ge hundarna deras middag.

Annonser

2 svar till “Problemlösning”

  1. Jag har en Samsung privat och är helnöjd med den (S7). Har en Xperia på jobbet som jag är mindre nöjd med. Egentligen är det väl inget direkt fel på den, jag bara ogillar den (kanske för att det alltid handlar om jobb när den ringer??? ha ha).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.