Sopsortering 

Vi har precis fått två otympliga mastodonttunnor med olika fack. Ett av facken är till för matrester och där ska vi kasta de papperspåsar som vi ska slänga resterna i. I lördags åt vi räkor och skalen hamnade i papperspåsen och vidare i tunnan. Jag har märkt att ovanligt många katter gått förbi på gatan. Har inte sett katter här på länge, eftersom de noterat att vi har hundar. 

Nyss gick jag ut på garageuppfarten för att kasta en plåtburk. Det stinker så in i helvete på hela uppfarten och när jag öppnade locket till tunnan med matrester höll jag på att svimma. Med +22 ute i ett par dagar luktar det sopstation på vår garageuppfart. Vi brukar ju slänga räkskalen i en plastpåse och knyta ihop den ordentligt. Då luktar det inte. 

Tänk, vad det ska stinka i augusti när alla har kräftskivor och surströmmings fest. Undrar om sopgubbarna får kompensation för lukterna? 

2 svar till “Sopsortering ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.