Manchester

När man tänker på England så blir det absolut Zlatan och Manchester som dyker upp bland allt man förknippar med den staden. En gång för många år sedan tältade jag utanför den staden. Långt bortanför kullarna såg man staden breda ut sig. En fotbollsstad har jag alltid tänkt på den som och även en industristad.

Idag tänker jag på staden som en stad i sorg där många som skulle ha en fin kväll med konsert, fick sätta livet till. Många barn ville se sin stora idol och det var kanske första gången de var på en konsert. En förbannad idiot till fanatiker spränger deras dröm och några av dem dog i den. Tidigare har jag mest blivit ledsen när liknande terrordåd har hänt, nu är jag mest förbannad. Tror inte jag är ensam om att vara det. Jag är inte någon våldsam person som måste gå till handling och slå tillbaka, men det finns säkert väldigt många som sitter och funderar på att göra det.

Någonstans finns det alltid en punkt där vanligt folk får nog och kräver vedergällning. Att då leva som invandrare från något arabiskt land i Europa blir allt svårare och på många ställen helt omöjligt. Gränserna stänger och de som verkligen behöver hjälp kommer aldrig att få det. tacka det djävla is-packet för det.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.