Annonser
Lämna en kommentar

Lite tur

Igår hade det slutat att regna när jag gick ut med hundarna, sedan kom mannen hem och berättade att vi hade en köpare till duschen vi fick från Bauhaus. Idag fick vi ett riktigt skönt sommarväder när det var dags för dagens promenader. Tyvärr, har mannen fått stenskott på bilens framruta och av en händelse läste han att ett företag har extrapris på byte av rutor till ett datum i nästa vecka. Han ringde och fick en tid på rätt sida av datumet. Halva priset för bytet. När jag var hos pappa hämtade jag hans post och det visar sig att han får över tvåtusen kronor i bostadsbidrag varje månad. Idag sätter de in åttatusen kronor retroaktivt. Så pappa var jätteglad.

Borde kanske köpa en lott? I vilket fall ska jag spela med pappa i morgon. Vi får kanske in våra hästar? Hade varit roligt att få in ett positivt flyt nu. Bubblet är i stort sett tätt nu efter att mannen fått tag i rätt packningar till slangen. Så snart kan vi börja bada bubbel igen. Nu ska jag titta på riktiga walkingshoes också och hoppas på att hitta ett par som jag kan klicka hem. De måste vara vattentäta eftersom jag inte får på mig gummistövlar. Är fortfarande svullen över ankeln.

Tyckte att jag knäppte ett fint kort på Kuma när vi var ute idag, men fotot finns inte. Jag vet att det klickade, men jag hade fullt sjå med att vifta bort en envis påfågelsfjäril som hela tiden ville sätta sig på mitt huvud. Så det var kanske så att jag missade kortet? Tråkigt eftersom vi stod i skuggan av ett träd och det var riktigt snyggt skuggspel. Bara att göra ett nytt försök i morgon då, för jag har beställt sol.

I morgon förväntar jag mig som sagt en vinst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: