Efter regn blev det sol

Det var fruktansvärt fuktigt ute igår och varmt. Efter mina två turer med hundarna, som blev den korta varianten då jag märkte hur tagna de var. Istället blev det trädgården för oss hela dagen. Ingen vind och då är det absolut skugga som gäller.

Jag har lite problem med ryggen igen och kör ett pass varje morgon för att den ska bli starkare. Det är inga svåra rörelser och är utarbetade av en läkare, så jag hoppas stort på att det ska hjälpa. Sedan blir det de vanliga yogarörelserna också. Jag mår så bra av det.

Idag tänker jag ta en paus i trädgårdsarbetet, men tvättmaskinen får jobba. Sista säcken med tvätt från semestern är tömd och det blir nog fyra maskiner till innan allt är rent.

Vi hade precis satt oss för att äta då himlen öppnade sig och gissa om det regnade. Tror det har hållit på hela natten. Därför blev det ingen snigeljakt igår kväll. Idag är solen framme igen så det återstår att se hur det blir i kväll. Jag har öppnat ut till trädgården och skulle kunna sätta in samma bild som igår. Hundarna ligger och sover i gräset. De flyttar sig efter skuggan. Därför vet jag att de mår bra.

Livet går sin gilla gång och vi räknar dagarna tills mannen inte kör iväg varje morgon. Så nedräkning pågår.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.