Inspiration

Jag har läst två reseberättelser från husbilsägare som övervintrat i Spanien och Portugal. Man blir så sugen på att åka igen. Hur som helst har jag fått många bra tips på ställplatser och annat matnyttigt. Det är även roligt att läsa om andras upplevelser och en del har ju stått på platser som vi besökt. Har de tyckt samma som vi? Eftersom vi endast rest på sommaren så har vi stått på platser vid havet i Frankrike och det är ju inte så aktuellt när man kör tidigt på våren.

Men nu fick jag inspiration att skriva om årets resa och ska komplettera lite under fliken semester. Lite har jag skrivit men inte speciellt utförligt.

Idag är vädret lika fint som igår här hemma och jag ser fram mot hundpromenaderna. Unkas ligger ute och spanar vid staketet som vanligt. Men Kuma har kommit in och sover hos mig. Skönt att vi fått lite sommar i augusti och nu hoppas jag att det fortsätter så.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.