Äntligen hemma igen

Fick klartecken idag från läkarna att behandlingen fungerar och att det endast är tiden som läker bort viruset. Jag har tre dagar kvar med kortison och då är det nedtrappning varje dag. Det bästa är att de säger att jag aldrig får detta elände igen. Först trodde de att det var kristaller och då hade de skickat hem mig, men sedan insåg de att det var denna inflammation på balansnerven. Då måste man få behandling och kortison är det enda som kan lindra symptomen. Nåväl, jag är hemma sedan mannen kom efter lunch och hämtade mig.

Kan ju säga att det känns lite som att gå ombord på en gungande båt, men jag mår inte illa. Men golvet är inte direkt plant just nu och det är ganska utmanande. Men som sagt det kommer att ge med sig och jag är sååå glad att vara hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.