Trötta

Det var lite svårt att få bort sömnen ur ögonen i morse. Men nu är vi uppe , jag nyduschad och Kuma borstad. Han fäller en hel del nu och det blir borstning nästan varje dag. Tur att han njuter av det.

Strödde ut all kaffesump igår och satt ute på bänken en stund. Men tillslut satt jag där ensam då hundarna gått in.

Fick besök av en igelkott och Unkas skällde. Objudna gäster ropade han. Kuma låg och spände ögonen i den. Nu har han lärt sig att den sticks och det inte är någon idé att försöka nagga på den. Jag lockade in hundarna och stängde dörren. När jag tittade senare var den borta.

Annonser

Ett svar till “Trötta”

  1. Å, vilken tur för kotten att de lärt sig att hen sticks. Min hund hatade igelkottar så till den milda grad att ha skulle bita ihjäl dem. Vet inte vad det var med just kottarna, andra djur älskade han och ”duttade” med men inte igelkottar.
    Syrran provade en sån ”proffsfön” till sin fällande hund och nu står en sådan högst upp på önskelistan. Allt löst hår blåstes ur och hon kunde njuta av flera dagar utan att huset var fullt med lös päls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.