Tredje dagen

Lilla Turbo har varit hos oss i tre dagar nu och det har gått väldigt bra. Hon gillar våra promenader och är mycket kontaktsökande. Lyssnar när man pratar med henne och har faktiskt börjat prata lite.

En lugn och stabil tös. Pojkarna är fortfarande lite avvaktande och försiktiga mot henne. Men ute i trädgården busar Unkas med henne. Mr J håller på att höja staketet mot gatan och sedan kan vi ha öppet som vanligt. Det blir superbra.

Jag har varit på vc och lämnat prover på keratinin och kalcium. Åt ju tabletter då jag spydde så mycket när viruset härjade. Nu ska läkaren kolla så att värdena är ok igen. Men det tror jag att de är.

Hundarna har en vilostund nu och jag ska skriva.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.