Rutiner

Vi har försökt visa hur våra rutiner är för Turbo och hon verkar ha förstått det. Så lugn och harmonisk hon är. När mr J skulle åka i morse låg hon bredvid mig på sängen tillsammans med Unkas. Lade tassen på husses arm och gav honom en puss. Jag brukar hålla mig stilla tills han åker då det är lugnast för hundarna.

Hon agerar precis som alla nya hundar som kommit till oss. Först ligger de i grovköket, för att närma sig oss varje dag. Nu ligger hon vid dörren till sovrummet där pojkarna ligger. Men när mr J är hemma är hon hans skugga. Igår sov hon i hans knä när vi såg på tv. Även om allt är nytt för henne, så verkar hon tycka om oss. Hon håller koll på var vi är i huset och kommer in hit till biblioteket för att prata med mig. Hon har faktiskt börjat prata så smått. Små ljud kommer från henne då och då.

Lilla Turbo är verkligen lätt att tycka om och Unkas börjar mjukna, även om han tycker att hon är lite läskig. Men hon följer honom och verkar tycka att han är mysig. Kuma tycker att hon är helt ok och tolererar att hon bor med oss. Allt blev mycket lättare än vi trodde och jag älskar denna lilla tös. Så mjuk och försiktig.

Tyvärr började det att duggregna, så hundarna kom in. Inte roligt att vara ute när man blir våt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.