Urless på vädret

Jaha ja, det skulle blåsa mindre och inte regna så mycket idag enligt vädernissan i morse. På Mallorca då kanske? I skåne kör vi en repris på skitvädret från igår och ja, jag har fått byta byxor idag med. Förutseende som jag är tog jag regnjacka och keps, när det var dags för hundarnas rastningar. När jag kommit halvvägs med Unkas formligen vräkte regnet ner. I skåne regnar det inte rakt ned utan oftast från sidan, så vi skyndade iväg till en skyddande vägg. Men där kunde vi ju inte bli stående, så Unkas såg likadan ut idag när vi kom in i garaget, som han gjorde igår.

Han var inte ett dugg glad och ett tag såg det ut som om han tänkte ställa sig inne i torkskåpet. Vi har det stående i garaget så hundarna får varma handdukar när det är skitväder. Perfekt för mig också som kan skala av mig alla våta plagg och hänga in där innan vi går in i huset.

Jag börjar få ont i halsen och är snuvig. Nyser och mår lite kasst. Skitväder, skitväder säger jag bara. Såg en anteckning från förra året att den 14/9 hade vi +22 och strålande sol. Då satt jag med ett gipsat ben och hade inte en chans att gå ut. Det känns surt, för jag hade sett fram mot en härlig höst. För nu kan jag gå ut och det hade varit så roligt att kunna ta lite foton på hundarna och naturen.

Om någon timme kommer Mr J hem och hämtar Turbo. Dags för vaccinering och nu ska hon få sitt pass. Vi vet att hon inte gillar att komma till veterinären, men vår verkar ha väldigt bra hand med hundar. Kuma och Unkas klarar hon av med galans. Ska bli spännande att se hur det går med Turbo. Hon har aldrig åkt i Madame så det blir nog spännande för henne.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.