Utsövda

Nu har vi haft en natt utan magont och spring ut i trädgården. Vi vaknade utvilade vid åtta och det var så skönt. Igår kväll var vi alla trötta och därför blev det inget långt soffhäng. Kuma var så trött att han knorrade ordentligt när det var dags för nattkissen. Med blå himmel och sol kändes det härligt att gå ut. Vi tog en extra sväng då en grälsjuk ung kärring närmade sig. Hade ingen lust att käfta med någon när det var så härligt väder. Vi mötte henne igår morse med ett barn och sin argsinta hund. Mobilen i örat såklart och vi undrade hur hon skulle lösa det hela i mötet med tre hundar, varav en Turbo som blir heltokig i hundmöten. Hon var redan uppe på två ben. Människan med hunden traskade in bakom buskarna och sedan hade hon tydligen öst ur sig skit på fb. Inget vi läste om men pojken råkar känna henne och läste det hela.

Så när vi såg henne komma med uppbackning i sällskap mot oss på cykelbanan i morse, vek vi av en annan väg. Som Madicken sade pilutta dig. Där fick hon lång näsa och vi en mycket trevlig promenad i solen.

Unkas och Turbo rejsade i trädgården när Mr J målade burspråket. Kuma lunkade runt ett tag men kom in snart och lade sig att sova. Han har inte hämtat sig från nätterna av spring. Unkas älskar skonmaten han får varje timme och nu har vi endast en burk kvar. Så i morgon kan vi nog börja med lite torrfoder.

Nu på eftermiddagen har det blivit lite molnigt och solen gömmer sig bakom gråa moln. Vi kopplar av inomhus och hundarna sover. Tittar på tv och pratar lite. Vi njuter av lugnet och längtar efter att få köra ut med husbilen. Något som kanske blir möjligt innan det blir halt på vägarna.

Vart tog sommaren vägen?

 

Lämna ett svar