Annonser
1 kommentar

Snart blir det riktigt kallt

Tyckte inte att det var så kallt i morse, men när vi gick ut senare var det kyligt och vinden bet i kinden. Hade behövt ha handskar kände jag. På morgonrundan var Turbo helt knasig och for omkring som en tok. Kanske var det gevärsskotten som fick henne att flippa ur? Det skjuts ute på åkrarna nu då Mårten Gås infaller i morgon. De stackars gässen lever farligt och riskerar att hamna på middagsborden.

Mr J var och köpte en jacka idag och han fick provgå den på eftermiddagen. Passar bra när kylan kryper närmare våra breddgrader. Varje morgon fyller jag på fågelmataren och sätter ut talgbollar. Efter en stund brukar det vara fullsatt på den restaurangen. Fåglarna behöver lite hjälp nu och jag tycker att det är roligt att se dem äta. Satte upp talgbollar hos pappa också och han tycker att det är roligt att titta på fåglarna.

Just nu önskar jag att vi var flyttfåglar och kunde tillbringa vintern i Spanien. Många husbilsägare rattar nedåt i Europa i slutet av oktober och sedan kan vi följa deras resor via internet. Jag blir så sugen på att också göra det. Tänk att kunna sitta utomhus i t-shirt i november! De slipper is och snö. En del regn råkar de ut för men mestadels är det sol och uppehåll. Man äter billigt och tar dagarna som de kommer. Kanske blir det så för oss om ett år eller så? Vem vet vad livet kommer att föra med sig. Först ska vi landa i vårat icke jobbliv. Sedan kanske vi också kan säga:

Annonser

One comment on “Snart blir det riktigt kallt

  1. Ja det är inte utan att man längtar efter lite sol och värme, och kanske framför allt ljus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: