Kväll i byn

Vi startar upp kvällen med att äta korv med bröd. Riktig exklusivt på min ära. Det är bara så att vi var så fruktansvärt sugna på korv. Kokta ska de vara. Någon korvkiosk finns inte i byn så vi kan inte köpa det ute. Men vi drömmer oss tillbaka till barndomen och korvkioskerna. Jag dansade balett i min ungdom och pappa följde med mig på tåget till Västerås där jag dansade. Efteråt fick vi vänta en stund på tåget hem och då fick jag alltid en varm korv med bröd. Så gott det var efter ett träningspass. Sedan glömde man bort det hela när pizzan och kinarestaurangerna dök upp. Men på gamla dagar vill vi åter känna smaken av varmkorv.

Annonser

2 svar till “Kväll i byn”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.