Annonser
1 kommentar

Ännu en höstdag

Vi hade lite försmak av vinter tidigare, men den frosten försvann med regnet som kom senare. Glada hundar blev istället våta hundar och nu är hösten tillbaka. Plusgrader och gräsmattan är som en plan för gyttjebrottning. Mr J tycker inte att det är speciellt roligt att släppa ut dem där. Jag tvättar hundhanddukar för glatta livet och det verkar bli en syssla som blir bestående denna höst/vinter. Däremot har vi ljust ute idag och snart ska vi ut och ta vara på dagen. En tur runt byn kanske?

Igår beställde vi synundersökning för oss tvåbenta. Jag lyckades nämligen sätta mig på mina glasögon i tisdagskväll. Nu är det ju så att de var så repiga att jag knappt såg något i dem, varav att de oftast hamnade på ena armstödet till soffan. Inte något bra ställe att förvara glasögon på. Som tur är har jag ett par ännu äldre som jag kan använda tills jag köpt ett nytt par. Beställde även tre nya bågar som är på väg hem för provning. Mr J gjorde detsamma då det var ett tag sedan vi köpte nya och vi hade tänkt köpa nytt när han slutat arbeta. Det får bli årets julklapp för oss.

Tiden rinner iväg och snart är det första advent. Vår jul har ju blivit väldigt annorlunda sedan pappa och farmor(svärmor) flyttat in på äldreboendet. Mindre rörliga och detta halvår har de blivit ”gamla”. De får ju julmat där och därför traskar vi dit med lite fika på julaftonen. Så istället för att laga julmat, kommer vi att beställa jultallrik till oss tre som firar den hemma hos oss. Inte blir det en massa paket heller då unge herr H blivit en vuxen man som köper det han vill ha själv. Får väl slå in några paket till hundarna då.

Mycket förändringar har det blivit i våra liv och det kommer att fortsätta så.

Annonser

One comment on “Ännu en höstdag

  1. Ja livet förändras, ibland till det bättre och ibland åt andra hållet. Låter som en riktigt god idé med jultallriken. Skulle gladeligen köpa din idé om det inte vore för hysterin i resten av släkten (på sambons sida ska tilläggas, min släkt är ungefär lika imponerade av julen som jag). Julen är liksom helig och ska firas till max om vi så går under på kuppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: