Unkas dag idag

Grattis älskade Unkas som blir 9 år idag. Vi har fått ha dig nära oss i åtta år och tre månader, eftersom du var tio månader när du följde med oss hem. Med tindrande ögon satt du bakom mig i husbilen och tittade ut på alla lysen som vi körde förbi och mötte i mörkret. Du var helt slut när vi kom hem från Växjö och efter en kort rastning i trädgården somnade du på köksgolvet. Mr J var helt förälskad i dig och jag undrade lite vad vi skulle göra med denna häst, för stor var du redan då. Efter ett tag kom pratet och det gav namnet till min blogg. Du är en stor hund med stort hjärta och mycketyck. Vi älskar dig så mycket.

Annonser

Ett svar till “Unkas dag idag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.