Städning idag

Vi har roat oss kungligt idag med att städa. Blev väckta av en pigg Turbo som absolut villa att alla skulle vakna. En tur ut i byn blev det och då var alla hundar nöjda. Nu har vi det snyggt och fint för vi ska ju gå på nobelmiddag i morgon. Klädsel valfri hemma i soffan, men maten är lika god som de uppklädda i stadshuset får. Vi ska tycka till om klädsel, tal och underhållning. Vi kan även gå på toaletten precis när vi vill och behöver inte ta hänsyn till någon.

Jag har även chattat med boende nere i Langedoc, Frankrike. De har betydligt varmare väder än vi har. Fast idag måste de ha på sig jacka då de går ut. Låter jag avundsjuk? Tacka tusan för det när vi har en blåst som går genom märg och ben här nere i skåne. Det enda jag är glad över är att marken är torr när det blåser. Annars är gräsmattan som en våt svamp att gå på. Turbo kör racerlopp så nästa sommar slipper vi nog mossan. Hon är utmärkt som mossrivare.

Nu ska vi snart sätta oss i bubbelbadet innan det blir middag. Lite smått och gott till bakad potatis. Vi brukar alltid hitta på något smarrigt att äta på lördagarna. Inget mäktigt så man blir trött. Hundarna får sin vanliga mat och de är glada över det.

Som efterrätt blir det idag ett litet tuggben, som rensar tänderna. Det aväts på runda mattan i trevligt sällskap.

Annonser

5 svar till “Städning idag”

  1. Ja nog blåser det isande kalla vindar alltid – även här uppe närmare mitten av vårt avlånga land. Sitter just och tinar upp efter dagens utflykt 😉

  2. Mossrivande vovve låter som många skulle behöva, maken har i två omgångar gjort gräsmatta åt oss på landet, himla fint gjort, ännu ingen mossa. Det är kyligt även här i hufvudstaden, men jag har inte varit ute mer än in och ut i bilen. Julkaffe hos mamma med sonen och familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.