På söndagen vilade de

Efter en lång fin promenad på förmiddagen, har vi inte gjort många knop någon av oss i familjen. Vi hade sovmorgon till halv tio och sedan det vanliga kelet innan alla var redo att stiga upp. Söndag är även den dagen då jag tvättar håret. Har vant håret med en tvätt i veckan och det är så skönt, för jag tycker att det är så tråkigt att tvätta håret.

Hundarna har också tagit det lugnt och mest chillat. Kanske är det vädret eller att vi var uppe ganska länge igår kväll? Vädret ja. Ena stunden regnar det och andra singlar snön genom luften. Först hade vi ett tunt snötäcke på gatan, men det ordnade upp sig när regnet kom.

Vi sitter oftast i biblioteket på eftermiddagen och det är riktigt mysigt. Jag tänder ett doftljus och hundarna ligger på golvet runt omkring oss. Vi planerar veckorna och pratar om allt som rör sig i huvudet. Planer på framtiden tar form och det ska bli så roligt.

Ny vecka börjar i morgon och snart är första vårmånaden här.

Det går bra för skidåkarna i OS just nu. Läs Grattis Charlotte Kalla. Inte för att jag tittar på det men jag ser snuttar i nyheterna och läser rubriker.

Men svenska mello är riktigt dålig i år. Synd. Vår H skulle titta på det tillsammans med en kompis. Vi brukar tjata på honom att det tillhör allmänbildningen att titta någon gång. Naturligtvis sätter han på det hela då ”Livet på en pinne” med Edward Blom uppträder. H undrar om vi verkligen tycker att mello är bra. Nej, inte i år tyvärr.

Ett svar till “På söndagen vilade de”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.