Adrenalinhöjande

Man behöver minsann inte ut och motionera för att höja sitt adrenalin. Det är bara att ringa någon myndighet eller något av våra företag som tillhandahåller media av något slag.

Vi körde med canal digital idag och fick en hög adrenalinkick, innan vi var klara med dem. Javisst, var det wokpannan vi ringde om. Den är uppsatt och en box installerad. Men vi blev lovade att få installation i alla våra apparater. Men wokpannegubben dröp av och försvann i fjärran. Han skulle höra av sig nästa dag påstod han. Vet inte om det var språksvårigheter, då han inte pratade svenska och engelska väldigt lite.

Mr J ringde idag till leverantören, då wokpannegubben inte svarat på mobilen. Efter att ha blivit kopplad fyra gånger, fick han äntligen tag i en person som kunde reda ut alltihop. Då hade Mr J redan förklarat sitt ärende vid varje omkoppling. Han var rätt hes då han kunde avsluta samtalet. Resultatet blev att en svensktalande wokpannegubbe kommer nästa vecka och installerar några fler boxar. Tror det tog en halv timme att få ordning på alltihop.

Jag noterar att det tog ca fem minuter att beställa wokpannan. Hupp..

Det var skönt att komma ut i vårvädret idag. Men det blåste västliga vindar som verkligen var friska.

2 svar till “Adrenalinhöjande”

  1. Det går fort till dess en tecknat avtalet, sen är det ofta lite si och så med servicen dessvärre. Hoppas ni får ordning på allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.