Ur min synvinkel

Jag har inomhustjänst idag och städar för fullt. Fick ont i benet efter morgonens tur med hundarna. Vi stötte på en man med tre labbar, varav en var lös. Turbo blev som tokig och ville leka. Jag höll hårt i kopplet och försökte samtidigt backa tillbaka till garaget. Jag har svårt att gå baklänges och med en hund som är skogstokig är det hopplöst. Men efter att de passerat och Turbo lugnat ner sig kunde vi gå långrundan. Nu har jag ont och håller mig hemma resten av dagen. Mr J har varit ute i trädgården med hundarna och de har blivit borstade.

Jag passade på att ta några bilder från min sida.

Turbo och Unkas busade ordentligt.

Sedan blev de trötta.

Kanske dags att följa Kumas exempel och gå in och sova. När Mr J gick in lommade de in och nu ligger de utslagna och sover.

Jag fortsätter med städningen.

3 reaktioner på ”Ur min synvinkel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.