Måndag i april

Regnat inatt, men när vi gick ut hade det torkat upp bra. Jag preparerad med allergimedicin och + 9 ute. Vi tog på vinterjackorna och det visade sig vara lite för varmt. Det blir vårjackor i morgon. Varma och nöjda kom vi hem och gjorde en god brunch. Så skönt att kunna äta i lugn och ro, precis när man själv vill. Därför kör vi med väldigt sena frukostar om dagarna.

Jag har matat tvättmaskinen och torktumlaren idag. Mr J tvättade huset. Han körde hötryckstvätt på alla trädelar på huset. Skönt med tegelhus, så det inte blir hela huset som måste tvättas. Eftersom vi tvättar allt trä, behöver vi inte måla så ofta. Faktum är att vi inte målat på sjutton år. Flera av våra grannar tvättar inte utan de är tvungna att måla sitt trä med några års mellanrum. Vill man slänga ut pengar på färg så varsågod.

Så denna måndag förflöt rätt snabbt. Hundarna verkar lite vårtrötta, utom Turbo då som verkar vilja visa upp till bevis varför hon heter så. Hennes två pandor har fått ordentliga flygturer och dansat runt på mattan i stora rummet. Hon kanske har fått vårfnatt eller så är hon på väg in i löp. Jag tror det senare, men det kommer att visa sig rätt snart.

+14 idag och molnen har skingrat sig, så jag planerar en trädgårdsdag i morgon. Tror hundarna kommer att uppskatta det. Därför har jag bokat sol och varmt väder i morgon.

Kuma och Unkas vet inte vad de ska tro om virvelvinden Turbo. Hur ska vi få stopp på henne? Ha ha…

Ett svar till “Måndag i april”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.