Rabatten

Efter en något disig morgon, bröt solen fram och molnen skingrades. Hundarna fick en långpromenad före frukost och jag kunde inte motstå att fota tomaterna.

De är så förföriskt vackra nu. Äntligen smakar de gott. Jag är förtjust i tomater och har alltid ett par skivor på frukostbrödet. Likaså färsk gurka. Mina favoriter bland grönsaker. Unkas och Turbo sitter som ljus och väntar på att få en bit tomat och gurka. De älskar grönsaker. Kuma är inte så förtjust, men när jag lägger det i maten äter han. Jag brukar skiva ner rå morot i hundarnas mat. Det slinker ner i ett nafs.

Idag var det min rosenrabatt som fick sig en ansning. Nu är de nedklippta och allt ogräs borta. Ny fin jord har de fått kring rötterna. Det är bara att växa och dofta för dem.

Mr J tog sig an husbilen och nu är alla tankar rena och inuti är det rent och snyggt. Bestick och porslin ska få en körning i diskmaskinen. Snart är det dags för premiärturen för i år.

Dags för ett glas rose.

1 svar på ”Rabatten

  1. Min hund åt ofta en hel morot, låg och gnagde i sig. Ååååå husbil, det är jag verkligen svag för, vi sålde vår och köpte sommarstället.

Lämna ett svar