Fredagskväll

Jag gläder mig åt att vi fått ännu en dag med sol och värme. Mitt ben mår så bra av detta väder. En lång tur med hundarna på morgonen och sedan en god frukost, med gott kaffe från nya bryggaren. Den lever upp till vår förväntan.

Mr J körde till Lund med en del arvegods som vi inte känner att vi vill ha. Det blev en del när farmor och pappa flyttade till äldreboendet. Mycket behåller vi, men så är det en del vi inte känner för. Nu ska de auktioneras ut och vi får se vad det blir.

Jag stannade hemma med hundarna och njöt av trädgården. Bigarråträdet har börjat blomma och det är så fint.

I år får vi även njuta av bären när de kommer. Vi ska ju inte köra söderut på semester i sommar. Det blir endast turer här i Skåne och närliggande landskap.

Jag har varit hos pappa och vi fick en fin pratstund. Han har så mycket som han vill berätta om sin uppväxt. Det är som att jag äntligen fått grepp om mitt ursprung. Mamma och jag hade många långa pratstunder när hon levde, så mitt ryska ursprung har jag grepp om. Man blir hel av att veta var man kommer från och förstår varför man är som man är.

Jag känner mig tillfreds och kan fortsätta se framåt i mitt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.