Utomhusdagar

Sommaren stannar tydligen denna vecka, så vi tar till vara på dagarna. Uterummet är klart och fönstren är tvättade. Alla döda flugor och spindlar är borta och det luktar så gott av såpa. Nu startar snart kriget mot maskrosorna. Är man snabb att dra upp de som kommer nu, blir det inte så många senare i sommar. Får väl tillägga att det hoppas jag i allafall.

Turbo fortsätter att fälla vinterpälsen och jag har borstat henne idag med. En vecka till och sedan ska det nog vara över för denna gång. Unkas fick sig ett dusch igår och nu skiner hans päls som siden i solljuset. Han har så lätt för att få mjäll och sedan kliar det på honom. Våra andra två pälsklingar har en annan sorts päls och slipper duschning.

Husbilen är på verkstaden för översyn och byte av något jox som jag inte begriper mig på. Men tydligen ska man byta det efter x antal mil. Sedan ska den besiktas och därefter är den klar för nya äventyr. Det blir små avstickare lite då och då denna sommar. Vi har ju så många fina platser här i skåne som vi inte besökt på länge.

Jag är på jakt efter skyltar på engelska, som säger att vi har hundar i bilen. Tänkte ha en på dörren som syns när vi öppnar den. Det är så många som går tätt förbi och inte tänker på att det kan finnas en hund vid dörren och de får en ordentlig chock. Tre stora bestar som inte tycker att vi ska ha besök hur som helst. En skylt bakpå hade också varit bra. Till nu har jag endast hittat skyltar med svensk text. Får väl googla på internet. Tips på sidor skulle vara bra om någon har det.

Just nu väntar jag på en del saker som jag klickat hem. Eller saker, det är kläder till mig. Jag är ju en sådan som inte gillar att gå i affärer och bor på landet, så internet gör att jag ändå kan uppdatera mig då och då. Nu var det väl ett år sedan jag köpte något i klädväg och en del saker börjar bli väl slitet. Dags för lite nytt och det ser jag from mot. Men jag är restriktiv då det som sagt är nya planer på gång i vårat liv.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.