Mardrömmar

Inatt har jag vaknat flera gånger och det är inte endast värmen som varit orsaken. Fast jag varit blöt av svett varje gång. Nej, jag har drömt om en galen kvinna. Igår såg vi nämligen en av semifinalerna i eurovision och där var kvinnan jag fick mardrömmar om. Israels bidrag var det som fick mig att drömma så hemskt. En kvinna i galna kläder med ögon som var ännu galnare kluckade och sjöng osammanhängande. Jag har ingen aning om vad hon sjöng om, utan såg bara dessa galna ögon.

Någon av mina facebookvänner hade visst grepp om texten, antagligen från någon artikel om vad den handlade om. För jag kunde inte få något vettigt ur framträdandet. Nåväl, denna kvinna med de galna ögonen och kanelbullar på huvudet jagade mig i natt. Kanske är det någon form av clownskräck jag fått? Obehagligt var det i alla fall. Nu gick Israel vidare till finalen och jag har en inplanerad kisspaus då.

Jag hoppas på en roligare semifinal på torsdag, då vår Benjamin ska framföra sin låt. Men misstänker att det blir en del kalkoner då också.

Nu återgår jag till att njuta av värmen och sommaren vi fått. Svag vind gör att det är riktigt behagligt ute. 

6 reaktioner till “Mardrömmar

  1. När jag såg henne som framförde Israels bidrag fick jag direkt till den kvinnliga nyhetsuppläsaren i Nordkorea! Hur f-n detta dåliga bidrag kan gå vidare förstår inte jag 😩🤬

  2. Det känns som om det var tur att jag inte kikade på delfinalen med tanke på din beskrivning 🙂 Besparade mig kanske en och annan mardröm!
    Men visst undrar man ibland hur i hela fridens namn vissa bidrag kan hamna där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.