Inte idag heller

Vi trodde att vår Mackan skulle få komma hem idag, men ack vad vi bedrog oss . Inte klar idag heller för det var mer arbete med att byta mojäng. Därför har vi skrinlagt alla planer på att köra ut denna helg. Fast det hade vi egentligen gjort redan. Har för mycket att göra här hemma och vill bli helt klara innan vi kör ut. Men det suger i resenerverna.

Såg att de höjt bensinpriset idag och det kan vi tacka Mr Trump för. Med en oberäknelig president i ett av världens största länder, kan vi bara hålla andan och vänta på vad som ska ske. Jag känner att mycket har halkat ur händerna på alla våra politiker, även de svenska. Först anser de så och sedan si. Vem kan man lita på?

När man tänker på att vår jord är en liten ärta i rymden och vår tid här är begränsad så borde människor besanna sig. Det är ju så att tiden vi lever är mycket kortare än den vi är döda.

Därför tänker jag njuta av värmen vi fått och alla växter som blommar ut. Tog pappa på en tur i byn idag och vi hade jättekul. Han spanar in allting som för att memorera i sitt huvud. I morgon när han sitter inomhus har han alla intryck och bilder i sitt huvud. I hans ålder lever man för varje timme och minut. Det kan ju vara så att det kan vara den sista dagen i livet. Därför njuter jag av våra stunder tillsammans.

 

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: