Hemma idag

Jag stannade hemma med hundarna idag då Turbo är i höglöp. Därför fick Mr J köra ensam till Trelleborg och göra de inköp vi behöver som t.ex  byta tub till sodastreamern. Viktiga saker när värmen håller i sig. Vi har väl lite tur att det är så varmt för ingen av pojkarna orkar svara på Turbos inviter. Hon går omkring och gnäller när de ignorerar henne, men när inte det hjälper slutar hon. Mr J var inte lika glad när han efter ett par timmar kom hem. Det är ju semestertider och fullt med folk överallt.

Apropå detta med mobiler så kom det en pojke på cykel förbi mitt fönster och plötsligt hörde jag en krasch. Då ser jag att pojken kört omkull och står med en mobil i örat. Tur att detta är en väldigt lugn gata med nästan obefintlig trafik. Men om det händer ute på Landsvägen kan det sluta med en katastrof. Tycker att det börjar bli löjligt hur beroende alla är av sina mobiler. Ser ofta hundägare gå med näsan i mobilen och hur roligt är det för hunden? Jag har alltid med min men den ligger i fickan såvida inte någon ringer. Då stannar jag och om det inte är viktigt ber jag att få återkomma senare. Inget får störa stunderna med hundarna.

Byn är så tyst under juli månad. Många är bortresta och när det är så torrt behöver man inte klippa någon gräsmatta. Kanske är det vår sista sommar här? Vi har ju som jag sagt tidigare planer inför fram tiden och nu är jag glad att denna sommar blev så fin, då vi inte ska åka någonstans. Återkommer längre fram med vilka planer vi har. Lite kliffhanger här haha.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.