Veckan är slut

Undrar hur många som har ångest idag? Om man startat sin semester vid midsommar är det troligtvis dags att börja jobba på måndag. Stackars trälar säger jag. Vi kör stadig hemester i flera veckor till. Sedan blir det semester och efter det hemester igen. Ja, så kör vi på.

Just nu har vi hög, hög löp och det gäller att ha ögonen överallt så inte Turbo snärjer någon pojkarna. Kuma är väldigt svårflörtad och tycker att lillsyrran är rätt löjlig. Men Unkas blir alldeles tagen av uppvaktningen. Äntligen är syrran lite gosig. Men vi tvåbenta är så elaka och avbryter flörten, så han orkar inte protestera.

Jag har varit hos pappa idag som berättade om en utflykt de gjorde igår. Hela boendet åkte iväg till Smygehamn och åt en bit mat. Sedan blev de rullade nere vid hamnen och bort till fyren. Pappa tyckte att det var väldigt roligt. Sådant lever han på i flera dagar. I helgen ska de spela bingo och pappa brukar vinna något varje gång. Sedan skrapade han en trisslott som jag köpt och vann tre nya lotter. Därför kändes det bra för mig att gå hem efteråt. Pappa mumsade på jordgubbar som jag köpt med mig.

 

 

2 svar till “Veckan är slut”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.